Stiri

DOLIU in Romania! A murit Ilie Micolov

Ilie Micolov, celebru cantaret, a murit. Autorul hitului "Dragoste la prima vedere" a decedat la ora 11:20, la varsta de 69 de ani, in localitatea Oglinzi (judetul Neamt), ne-a dezvaluit un apropiat al artistului. Ilie Micolov era grav bolnav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


DOLIU in Romania! A murit Ilie Micolovicon photo

Ilie Micolov s-a născut în iulie 1950, la Suceava. Era cunoscut publicului mai ales pentru şlagărul "Dragoste la prima vedere".

De profesie economist, Ilie Micolov a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualităţi, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase" din Bucureşti şi a susţinut turnee alături de formaţia Romanticii.

În ultima vreme, Ilie Micolov se confrunta cu mari probleme de sănătate. Suferea de diabet, astm şi probleme cardiace. Soarta a făcut ca ultima partea a vieţii să o petreacă departe de familia lui, rămasă în Germania, unde artistul emigrase în 1988 şi de unde s-a reîntors în anii ‘90.

 

 

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune