Doliu în România! A murit un mare profesor! "A fost un om deosebit"

Unul dintre cei mai apreciaţi profesori din Vrancea, Nicolae Giurcă, a murit. Nicolae Giurcă a încetat din viață la vârsta de 91 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Vestea că profesorul Nicolae Giurcă a murit a fost făcută pe pagina de Facebook Dumitreşti. 

Nicolae Giurcă a fost profesor de Limba și Literatura Română și a format generații întregi de elevi. Mulți dintre aceștia și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a marelui profesor.

"A fost un om deosebit. Mi-a fost profesor în liceu şi harul cu care preda m-a făcut mai târziu să-i calc pe urme în tainele scrisului. Am colaborat cu dânsul la două dintre cărţile mele şi anume <Dumitreştii de ieri> şi <Pe plaiuri râmnicene>, cărţi foarte apreciate de dânsul şi prin prisma faptului că un fost elev îi duce munca mai departe şi se încăpăţânează ca într-o lume din ce în ce mai mercantilă să își găsească timp şi pentru cercetarea trecutului local. Dumnezeu să vă odihnească, domnule Profesor!", a reacționat Marian Găloiu, unul dintre foştii săi elevi.

fara descriere

Doliu uriaș pentru un fotbalist celebru! Fiica lui a murit, răpusă de cancer

Recent, un fotbalist celebru din România a trecut prin cea mai mare tragedie. Fiica lui în vârstă de doar 29 de ani a murit după o luptă cu o boală nemiloasă, cancer.

Eugen Vodă, fostul portar al Universității Craiova, a suferit cea mai mare pierdere din viața lui. Ioana Victoria, fiica lui, avea doar 29 de ani când s-a stins din viață. Tânăra suferea de cancer la umăr și a decedat în Copenhaga, acolo unde era angajată în administrația capitalei daneze.

„Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut", au povestit apropiați ai lui Eugen Vodă, pentru GSP.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate