Doliu în România. "A murit un om remarcabil"

E din nou doliu în România, după ce un reputat doctor, apreciat de numeroase persoane, a murit. Este vorba de medicul Gheorghe Danteş.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Gheorghe Danteș a fost un renumit profesionist, şeful Policlinii CFR Constanţa. 

„Colectivul Spitalului Euromaterna este alături de dr. Danteş Florian, greu încercat de trecerea în nefiinţă a tatălui său, dr. Gheorghe Danteş. Doctorul Gheorghe Danteş, născut la 1 februarie 1931, medic de laborator, a fost şeful Policlinicii CFR Constanţa, fiind un profesionist de renume şi un om remarcabil. 

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a fost mesajul transmis de Spitalul Euromaterna după decesul marelui medic, potrivit Cuget Liber.

Florian Danteș, fiul lui Gheorghe Danteș, este un renumit medic ginecolog. Acesta trece prin momente grele, pregătindu-se acum de înmormântarea tatălui său.

Tragedie șocantă în România! A murit ucisă de calul vecinului

O bătrână din localitatea botoșăneană Manoleasa a avut parte de o moarte cumplită. Femeia a murit ucisă de calul vecinului.

Femeia în vârstă de 89 de ani, a mers miercuri dimineață, la un un magazin din localitate, iar la întoarcere, a luat-o pe o scurtătură. A trecut pe o uliță unde se aflau trei cai ai unui vecin, moment în care unul a atacat-o, lovind-o direct în cap.

Femeia a căzut inconștientă la pământ, fiind găsită de o rudă, care a sunat la 112. Din cauza traumatismelor severe suferite la cap, dar și a vârstei înaintate, femeia a decedat la câteva ore distanță în spital. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate