Doliu în România. Un chirurg renumit, Ion Cucu, a murit într-un accident cumplit!

Veste tristă în România în această dimineață. Un chirurg renumit, Ion Cucu, a murit în urma unui teribil accident.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"O veste prea dureroasă şi o pierdere imensă pentru întreaga echipă. Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical – chirurgul Ion Cucu. Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag, lăsându-ne un gol imens. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace", a fost mesajul transmis de colegii chirurgului Ion Cucu, după decesul medicului.

Moartea sa i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Sute de comentarii au apărut pe Facebook după anunțul decesului renumitului chirurg.

"A plecat prea devreme, și cel mai trist este că nu a reușit să-și ducă fetele la altar, să se bucure de succesele lor atât de mari, păcat... Trist, condoleanțe familiei", a scris cineva.

"Un om deosebit și un chirurg cu mâini de aur. Ne va lipsi. Sper ca pentru tot ce-a făcut pentru oameni Dumnezeu să-l primească în rai. Condoleanțe familiei", a fost un alt mesaj.

"Rațiunea mea refuză să înțeleagă această nedreptate. Odihnește-te în tihnă, scumpul meu doctor. O lecție dură pentru toți. Condoleanțe familiei", a scris altcineva.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate