Vedete

Doliu în showbiz! A murit fosta soţie a lui P. Diddy! Era o cunoscută actriţă

Veste tristă în showbiz. Fosta soţie a lui P. Diddy, Kim Porter, a murit la numai 47 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Doliu în showbiz! A murit fosta soţie a lui P. Diddy! Era o cunoscută actriţăicon photo

Cauza morţii este încă necunoscută, însă o sursă citată de Huffington Post a declarat că actriţa ar fi murit din pricina unei pneumonii. Aceeaşi sursă notează că fosta soţie a lui P. Diddy a avut simptome asemănătoare gripei în ultima perioadă.

Vestea l-a şocat pe P. Diddy. Cu toate că nu mai formau un cuplu, P. Diddy şi Kim Porter erau buni prieteni. „Diddy este devastat şi şocat (…) El şi Kim erau prieteni foarte apropiaţi. Deşi relaţia lor se terminase, erau o familie", a declarat un apropiat al rapperului, pentru revista People.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Kim Porter şi-a sunat medicul cu o zi înainte să moară, spunându-i acestuia că nu se simte bine. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicii legişti în urma necropsiei.

Ca actriţă, Kim Porter a apărut în seriale TV precum “Law & Order” şi “Wicked Wicked Games”. Totodată, a jucat în filmele “The Brothers” şi “Mama, I Want to Sing”.

Kim Porter şi P. Diddy au avut o relaţie timp de 13 ani. Cei doi aveau împreună trei copii, gemenele Jessie James şi DLila, în vârstă de 11 ani, şi Christian, de 20 de ani. Din nefericire, aceştia sunt nevoiţi acum să se pregătească de înmormântarea mamei lor. Cunoscuta actriţă mai avea un fiu, Quincy, dintr-o altă relaţie, cu producătorul Al B. Sure!.

 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune