Doliu în showbiz! Un cunoscut actor a murit la 38 de ani

O nouă tragedie a lovit lumea filmului. Un actor în vârstă de 38 de ani, Troy Dean Shafer, cunoscut mai ales pentru rolul din "Nashville Flipped", a murit în somn.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

fara descriere

Troy Dean Shafer a fost găsit mort. Actorul nu era cunoscut ca având probleme medicale, iar decesul lui reprezintă un mister pentru familie. Troy Dean Shafer a fost înmormântat, însă cauza morții nu s-a aflat încă. 

Autopsia nu a scos la iveală cauza decesului. La fel ca şi în cazul lui Răzvan Ciobanu sunt aşteptate analizele toxicologice, care vor sosi abia peste câteva săptămâni, informează romaniatv.net.

fara descriere

Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu: designerul consumase cocaină!

Răzvan Ciobanu a fost testat post-mortem cu un aparat performant pentru a se stabili dacă designerul consumase stupefiante înainte de accidentul în care a murit în a doua zi de Paște.

Înainte de testele de laborator, făcute din sângele prelevat de la Răzvan Ciobanu, saliva creatorului de modă a fost testată rapid cu un aparat performant aflat atât în dotarea polițiștilor rutieri, dar și a ofițerilor de la crimă organizată. Potrivit acestor teste, Răzvan Ciobanu consumase cocaină.

”E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge", au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate