Doliu în sport! Boxerul Boris Stanchov a murit, după ce a boxat cu identitatea vărului său, Isus Velichkov

Un alt boxer a murit în ring. Boxerul Boris Stanchov a decedat după ce a fost lăsat să boxeze chiar de vărul său, Isus Velichkov, sub licența acestuia.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Boris Stanchov a murit în timpul celei de-a cincea runde a unui meci de box împotriva lui Ardit Murja, partidă ce a avut loc în Albania. Stanchov s-a prăbușit la marginea ringului, iar medicii nu au mai putut face nimic să îi salveze viața.

Stanchov a fost transportat de urgență la spital după ce echipa medicală care a intrat în ring a încercat să îi acorde primul ajutor, însă a decedat la unitatea medicală. Doctorii au încercat să îl resusciteze, fără succes însă. El ar fi suferit un atac de cord. 

Boris Stanchov boxa la amatori sub licența vărului său, Isus Velichkov.  

Inițial, s-a crezut că Isus Velichkov a murit!

Inițial, fiindcă Stanchov boxa sub numele vărului său, s-a crezut că cel care a decedat a fost Isus Velichkov.

World Boxing Council chiar a făcut anunțul decesului lui Isus Velichkov. Velichkov a precizat, pe Facebook, că trăiește și că cel care a decedat este vărul lui.

Velichkov a recunoscut că l-a lăsat pe vărul său să boxeze sub licența lui pentru ca acesta să capete experiență.

Un alt boxer a murit în iulie, la 23 de ani!

Cunoscutul boxer Hugo Santilian a murit la sfârșitul lui iulie, la vârsta de 23 de ani, din cauza rănilor suferite la un meci.

Boxerul rus Maxim Dadaşev a decedat după ce s-a luptat cu Eduardo Abreu pentru centura de campion WBC Latino Silver la categoria uşoară.

Meciul s-a încheiat la egalitate, însă Hugo Santillan avea să moară după lupta extrem de disputată. Boxerul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Anunţul decesului boxerului a fost făcut de antrenorul său, Buddy McGirt. Acesta a aruncat prosopul în repriza a XI-a a meciului contând pentru stabilirea challengerului pentru titlul IBF la categoria semiuşoară, desfăşurat la Oxon Hill, Maryland, potrivit News.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate