Doliu în televiziune! Gheorghe Verman, realizatorul emisiunii „Iarba verde de acasă” a murit

Gheorghe Verman, realizatorul emisiunii „Iarba verde de acasă” și „Viața Satului” s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Gheorghe Verman, realizatorul emisiunii Iarba verde de acasă a murit


In articol:

Lumea televiziunii este mai săracă după ce oficialii Radioului Public au anuntat ca Gheorghe Verman, prezentatorul emisiunii „Iarba verde de acasă”, a murit joi, 16 iulie, la varsta de 78 de ani.

Citeste si: Veste cumplită pentru economia României. Ies banii din țară!

Gheorghe Verman, realizatorul emisiunii Iarba verde de acasă a murit

Gheorghe Verman a prezentat aproape trei decenii emisiuea Viața Satului, însă s-a făcut remarcat de-a lungul anilor pentru emisiunea „Iarba verde de acasă”.

Citeste si: Dramă imensă în familia lui Leo de la Strehaia! A murit tatăl Ancăi!

Cine a fost Gheorghe Verman

Realizatorul de emisiuni Gheorghe Verman a fost director general al Radiodifuziunii Romane, membru al Consiliului de Administratie si fondator al Departamentului Studiourilor Regionale, informează Ziare.com.
De asemenea, el a fost și fondatorul postului Antena Satelor.

Citeste si: Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Margherita de la Clejani, șochează din nou! Ce se întâmplă cu concertele ei după ce a fost prinsă beată la volan!

Gheorghe Verman, realizatorul emisiunii Iarba verde de acasă a murit

Gheorghe Verman s-a născut pe 10 martie 1942 la Constanţa. A urmat Facultatea de Limbă şi Literatură Română în perioada 1960-1965, iar în perioada 1962-1964 a studiat Ştiinţele Comunicării la Universitatea „Maxim Gorki”, din Moscova. A fost moderatorul emisiunii săptămânale „Viaţa Satului” în perioada 1969-1990. De asemenea, a condus editorial Societatea Română de Radiofuziunea în perioada 1995-2005, conform biografiei din cartea Oameni de seamă economişti, 2013.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate