Doliu în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV a murit din pricina cancerului

O cunoscuta prezentatoare TV din Chile s-a stins din viata la doar 36 de ani. Avea o cariera infloritoare si toata viata inainte, dar boala nu a iertat-o.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Javiera Suarez a murit la trei ani de când a fost diagnosticată cu această boală nemiloasă. Din păcate, eforturile ei și ale medicilor de a o scăpa de cancerul de piele nu au fost suficiente, informează rtv.net.

Boala fatală a luat-o pe data de 12 iunie 2019. Tânăra spera că se va face bine. Soțul ei, care i-a fost alături mereu și care s-a rugat la Dumnezeu pentru un miracol, este devastat de durere. El a făcut anunțul dispariției prezentatoarei TV Javiera Suarez.

fara descriere

"Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala", a scris soțul ei pe o rețea de socializare.

Javiera Suarez a fost diagnosticată cu cancer de piele în urmă cu 3 ani. Aceasta a fost șocată să afle această veste. Medicii i-au recomandat chimioterapie de urgență. Cu toate că urma tratament în toți acești ani, prezentatoarea TV s-a stins din viață.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate