Doliu în televiziune! Un cunoscut prezentator TV a murit într-un accident

Un prezentator TV cunoscut din Brazilia și-a pierdut viața într-un accident.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este doliu în televiziune, după ce un ziarist și cunoscut prezentator TV de știri a murit într-un accident de elicopter. Este vorba despre Ricardo Boechat, care avea vârsta de 66 de ani.

Citeste si: Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Cumplitul accident a avut loc în Brazilia, Sao Paolo și lucra pentru câteva publicații foarte importante din Brazilia, dar și la Jurnal do Brasil! Mai mult decât atât, Ricardo Boechat a fost și director de știri la postul de radio BandNews FM și prezentator TV la Jornal da Band. Mai mult decât atât, bărbatul a câștigat premiul pentru ”Jurnalistul Anului în Brazilia” de trei ori.

Citeste si: Te-ai gândit cum reușește Andreea Marin să arate impecabil? Uite care e dieta secretă a brunetei

Cu două ore înainte ca Ricardo Boechat să moară în cumplitul accident de elicopter, bărbatul a vorbit la radio despre tragediile care au avut loc în Brazilia de la începutul anului până în prezent. Bărbatul vorbise despre cei 10 copii care muriseră în incendiul de la baza lui Flamengo, dar și despre barajul de la Brumardinho care s-a rupt și a provocat moartea a 325 de oameni.

Citeste si: Adevărul despre rochia ”cu găurele” pe care Viorica Dăncilă a purtat-o la Parlamentul European! Se vedea pielea sau nu? FOTO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate