Doliu în TVR. Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV a murit!

Ionel Cristea, realizatorul și prezentatorul celor mai importante emisiuni economice ale TVR, a încetat ieri din viață, la vârsta de 80 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

În Arhiva TVR, multe dintre emisiunile Agenda Economică, Panoramic, Reflector, Studioul Economic, Viața Satului, poartă semnătura unuia dintre pionierii reportajului și anchetei de televiziune, relatează stiri.tvr.ro.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Doliu și în sport! Boxerul Boris Stanchov a murit

Un alt boxer a murit în ring. Boxerul Boris Stanchov a decedat după ce a fost lăsat să boxeze chiar de vărul său, Isus Velichkov.

Boris Stanchov a murit în timpul celei de-a cincea runde a unui meci de box împotriva lui Ardit Murja, partidă ce a avut loc în Albania. Stanchov s-a prăbușit la marginea ringului, iar medicii nu au mai putut face nimic să îi salveze viața.

Stanchov a fost transportat de urgență la spital după ce echipa medicală care a intrat în ring a încercat să îi acorde primul ajutor, însă a decedat la unitatea medicală. Doctorii au încercat să îl resusciteze, fără succes însă. El ar fi suferit un atac de cord. 

Boris Stanchov primise licența pentru acest meci chiar de la vărul lui, Isus Velichkov.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în sport! Boxerul Boris Stanchov a murit, după ce a boxat cu identitatea vărului său, Isus Velichkov

Doliu în Poliția Română. Polițistul care s-a împușcat în cap a murit după o lună și jumătate de comă!

Rugăciunea zilei de marţi. Te scapă de orice necaz

Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat la Spitalul Elias cu o zi înainte de transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies