Doliu la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu este distrus de durere: „Astăzi este o zi neagră”

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este în doliu. Unchiul concurentului a murit, iar el este distrus de durere. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este în doliu. Concurentul a anunțat pe pagina lui de Instagram că unchiul lui s-a stins din viață.

„Astăzi este o zi neagră. Dumnezeu să te ierte, unchiule! Mândru să fiu nepotul unui campion”, a scris Bogdan Mocanu în dreptul unei fotografii în care apare unchiul lui.

fara descriere

Citeste si: Puterea dragostei 4 iulie. Roxana se ceartă cu Bianca: "Tu nici din cioculeț nu știi să dai!"

Citeste si: Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

Cine este Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai iubiți băieți din casa Puterea Dragostei. Tânărul nu a intrat în emisiune de la începutul competiției, însă are peste 360.000 de urmăritori pe pagina lui de Instagram. Suferă de diabet și este insulinodependent, dar a pomenit rareori de această problemă de sănătate pe care o are.

fara descriere

La scurt timp după intrarea lui în show-ul de la Kanal D, Bogdan Mocanu a pus ochii pe Roxana. După o lungă perioadă de insistențe, frumoasa concurentă a cedat și a format un cuplu cu el. Multe persoane l-au criticat pentru decizia lui de a fi într-o relație cu ea, dar nu a ascultat de nimeni și și-a urmat inima.

Din păcate, povestea de dragoste dintre Bogdan și Roxana nu a durat foarte mult, pentru că ea l-a înșelat pe iubitul ei în timpul vacanței de Paște pe care a petrecut-o în România.

fara descriere

Bogdan a încercat să formeze un cuplu cu Ana-Maria Lintaru, o tânără blondă care a intrat ulterior în casă, dar Roxana a făcut tot posibilul să intervină în relația lor. Cei doi concurenți nu au format în mod oficial un cuplu în casa Puterea Dragostei, iar ea a fost eliminată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate