Doliu la „Românii au talent”! O concurentă a fost ucisă

Doliu la Românii au talent. Una dintre cele mai cunoscute concurente a fost ucisă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Una dintre cele mai apreciate concurente de la „Românii au talent” și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil.
Alla Klyshta, concurenta în vârstă de 33 de ani, care a participat în sezonul 9 al emisiunii de talente, a fost ucisă. Potrivit primelor date prezentate de către anchetatori, chiar iubitul tinerei ar fi cel care a ucis-o.

Tânăra ucraineancă a făcut un show de excepție în preselecțiile emisiunii, iar Florin Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu au fost cuceriți de numărul său cu cercul, pentru care Alla a primit patru de da.

Citeste si: Daniela Dumitru, ședință foto fără perdea! Imaginile sunt mai fierbinți decât show-urile sexy-fachirei

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Dani Mocanu, ”iureș” într-un club din Germania! A cântat până dimineața

Citeste si: Andreea Marin, apariție controversată! A încercat să ascundă, dar totul a ieșit la iveală! Ce se întâmplă cu silueta Zânei Suprizelor

Familia și apropiații tinerei sunt în stare de șoc după ce au aflat ce s-a întâmplat, iar iubitul Allei a fost deja arestat.

Încă nu putem să credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiaţii tinerei. Bărbatul arestat este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania, acolo unde Alla locuia de mai mulți ani și unde lucra.

Mihai Petre, impresionat de prestația tinerei

Mihai Petre a fost cel mai impresionat de numărul Allei și nu a ezitat să își exprime bucuria.

Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a fost discursul lui Mihai Petre, după numărul tinerei ucrainence.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate