Doliu printre concurenții Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul: "Te iubesc mult de tot îngerul meu păzitor"

Este doliu în casa Puterea dragostei. Philip Albu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți, a făcut anunțul trist.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Doliu printre concurenții Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul:


In articol:

Philip Albu, concurent la Puterea dragostei, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj trist. Concurentul a anunțat decesul unei persoane apropiate.

Philip trece prin momente grele după ce apropiatul său a murit și îl numește acum "îngerul" său păzitor.

"Te iubesc mult de tot îngerul meu păzitor și știu și simt că ești lângă mine mai ales în momentele grele", este mesajul dureros publicat de Philip.

Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul:

Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna

Puterea dragostei 26 iunie. Moment emoționant în casa Puterea dragostei. Berna a fost cerută în căsătorie de Philip. După câteva zile de tensiuni între cei doi, se pare că Philip i-a pregătit o surpriză de zile mari Bernei. Atunci când a părăsit casa Puterea dragostei, blondina nu avea idee ceea ce va urma.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, planuri de viitor după încheierea emisiunii. Nu se mai ascunde de Livian: „O să mă...”

Citeste si: Denisa, prima reacție după ce Iancu Sterp s-a cuplat cu Ella de la Puterea Dragostei! ”Nu mă mai tagg-uiți, situația nu e așa cum pare”

Citeste si: Incredibil! Ce i-a spus mama lui Culiță Sterp artistului când a aflat de legătura cu Anna Lesko. ”Aoleo...tu sper să nu fii ca Guță, să faci copii cu toate”

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, cerută în căsătorie, în direct, în studioul WOWbiz.ro! Imagini de senzație cu bruneta și Robert Ionescu

Cei doi au plecat împreună cu limuzina, unde au servit câte un pahar de șampanie. După ce s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului, Philip a pus marea întrebare. După reacția concurentei, se poate spune că răspunsul a fost cu soguranță „Da!”.

Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul:

Berna: Nu văd nimic! Wow, ce fain e! Nu cred! Philip: Simțeam să am o zi frumoasă cu tine. Îmi doream să petrec puțin timp cu tine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate