Doliu uriaș în lumea fotbalului! O adevărată legendă s-a stins din viață, după ce a luptat ani la rând cu o boală cumplită

Tommy Smith, o adevărată legendă a fotbalului s-a stins din viață. A luptat ani la rând cu o boală cumplită, aceeași de care a suferit și soția lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Tommy Smith, unul dintre cei mai mai fotbaliști ai echipei Liverpool s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Marele sportiv a câștigat patru titluri de Europa League.

Timp de 18 ani el a fost jucător pentru Reds și a marcat 638 de apariții. Legenda fotbalului și-a început cariera ca mijlocaș la Anfield și a avut o ascensiune remarcabilă.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Lavinia a făcut-o praf pe Larisa: „O femeie cu coloană vertebrală nu ar sta cu un bărbat ca Adrian”

Citeste si: Andy a părăsit Puterea Dragostei! Cum a reacționat când i s-a dat ocazia să vorbească, pentru ultima dată în emisiune, cu Roxana

Citeste si: Detaliul terifiant descoperit la un artist de la noi într-o poză din vacanță! Ce au observat fanii, la ultima lui apariție: ”Wtf! Mi se zbârlește pielea!”

Tommy Smith a luptat cu o boală nemiloasă

Celebrul fotbalist a fost diagnosticat cu o boală cumplită în urmă cu cinci ani, în 2014, Alzheimer. Aceeași boală i-a măcinat și ultimii ani de viață ai soției lui, cae s-a stins și ea în urmă cu patru ani.

Moartea marelui căpitan de la Liverpool a fost confirmată de fiica lui, Janette Simpson.

Citeste si: Imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! S-a văzut pe filmare cine spune adevărul, iar ea s-a dezbrăcat pentru a-și arăta vânătaia: „E proaspătă”

„Tata a murit in pace in timpul somnului in jurul orei 4:30 AM la Green Heyes Nursing home in Park Road, Waterloo, Crosby.

Eram in drum spre el, pentru a-i face o vizita, insa a decedat cu doar cateva minute inainte sa intru sa-l vad. Tata a fost aici de la sfarsitul lui ianuarie iar inainte de asta a trait intr-un complex de ingrijire in Maghull timp de trei ani” a spus fiica acestuia, potrivit The Sun.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate