Stiri

Doliu uriaș în presa din România! Un jurnalist cunoscut a murit la numai 30 de ani!

Doliu uriaș în presa din România. Un cunoscut jurnalist a murit la numai 30 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Dan Porcuţan, ziarist la Monitorul de Cluj a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac, la vârsta de numai 30 de ani, informează paginademedia.ro.

Jurnalistul abia ieşise din spital, Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo- Facială, unde a fost tratat de o infecţie, notează MuzicaInstanțelor.ro. 

A revenit la spital după amiază, acuzând o stare de rău, dar după consult a fost trimis acasă, unde a decedat în cursul nopţii, continuă aceeași sursă.

"Marș al neputinței" - cicliștii din Cluj pedalează în semn de omagiu pentru camaradul lor

Marș organizat în memoria celui care a fost jurnalistul, ciclistul și fotograful Dan Porcuțan. Se întâmplă azi, duminică, 17 martie, în Cluj-Napoca, anunță Monitorul de Cluj.

„Sistemul de sănătate ne omoară, cu zile. Dan Porcuțan este una dintre victimele acestui sistem”, transmit inițiatorii evenimentului, cei de la Napoca Cycling Plus.

„Dorim ca toți cicliștii să fie îmbrăcați în alb sau negru și să poarte bandane la gură sau cagule. Pancartele sau pozele nu sunt obligatorii, dar sunt bine-venite”, transmit inițiatorii marșului dureros.

„Acest marș vrem să fie unul împotriva sistemului de sănătate, bolnav. Dumnezeu nu ia șpagă ca să-ți dea viață... Fii un medic responsabil și uită de cuvântul șpagă. De cunoștințele și mâinile tale depind viețile a sute de oameni. Dumnezeu ți-a dat prioritate la viață...

Totodată, ieri, pasionații de arta fotografiei din cadrul grupului Fotocluj i-au adus un ultim omagiu.

Galerie foto