Domnul Fodor face curatenie intr-un WC public de pe Autostrada Soarelui! Cine a intrat acolo a ramas masca: "Totul straluceste, miroase ca la parfumerie"- Barbatul aduce in fiecare zi flori proaspete si are grija ca totul sa fie luna

El este "Domnul Fodor" si a ajuns vedeta pe net pentru ca isi face treaba cum putini din Romania concep sa o faca.

novalue

Desi are un job pe care nu multi si l-ar dori sau accepta, chiar daca nu ar avea ce sa manance, barbatul face curatenie luna in WC-ul public de la kilometrul 206 de pe Autostrada Soarelui.

"Tot felul de oameni. Unii cu O, alţii cu o, mulţi aşa-şi-aşa. Sau merge-şi-aşa. Domnul Fodor lucrează la un WC public.

Poate îl ştiţi, cel de la kilometrul 206, pe Autostrada Soarelui.

Nu e job-ul pe care un părinte şi-ar dori să îl aibă cândva copilul lui. Probabil nici părinţii domnului Fodor nu visau la asta. Poate sperau că fiul lor va ajunge la universitate, că va lucra într-un birou aseptic, va fi domn mare la Bucureşti. Presupun asta, n-am de unde să ştiu. Ce ştiu este că, în timp ce sperau şi visau ce visau ei, părinţii domnului Fodor au crescut şi au educat un Om. Acela despre care zice vorba din bătrâni că sfinţeşte locul.

Cum spuneam mai sus, locul s-a nimerit să fie WCul de la kilometrul 206. Ne-am oprit acolo în drum spre mare, fără prea multă tragere de inimă. Presaţi de biologie. Asta e, nu e nicio benzinărie în zonă, n-o să muriţi acum de puţin miros şi câţiva microbi. Luaţi de-aici, nişte şerveţele. Primul a intrat Titorov – în stânga, la bărbaţi.
Apoi fiică-mea – în dreapta. “Băi, e de necrezut, trebuie să mergi la toaletă.” “N-am nevoie, mersi.” “Nu de nevoie, du-te să vezi cum poate să arate un WC public de autostradă. Totul străluceşte. Parcă nici nu-ţi vine să calci de atâta curăţenie. Cu săpun, hârtie, miroase ca la parfumerie. Sunt până şi sticle cu flori proaspete. La bărbaţi !!” “Maaamaaa, tu ştii cum e toaleta asta? E foarte curat.
Şi au trandafiri lângă chiuvetă.” Îmbrăcat într-un tricou alb, imaculat, domnul Fodor ne măsoară din priviri, curios. “Dumneavoastră vă ocupaţi de toaleta asta?” “Da, doamnă. Aveţi nevoie de ceva?” “Nu, ne gândeam că faceţi o treabă foarte bună.” “Mă bucur că vă place. Nu-i chiar uşor, că multă lume lasă mizerie în urmă. Nu ştiu de ce. Da’ ce să fac, intru şi curăţ după fiecare. E treaba mea, iau salariu pentru asta.”


Mă uit în jur. Cât vezi cu ochii, câmp părăginit. Numai în jurul toaletei publice, pământ reavăn, proaspăt săpat. Cu straturi de ceapă, roşii, verdeţuri, aliniate cuminţi, geometric. Şi trandafiri, tufe de trandafiri sângerii. “Dumneavoastră aţi plantat astea?” “Da, doamnă. Înainte erau buruieni. Era păcat de pământul ăsta. E el cam uscat, da’ dacă îl uzi, cresc de toate. Şi dacă tot stăteam pe-aici… Uitaţi, le merge bine. Sunt bune de mâncat.” “Vă place să lucraţi aici?” “Păi de ce să nu-mi placă. Fac treabă, ce-i de făcut.”

“Aş vrea să fac o fotografie. Să postez pe Facebook despre ce faceţi dumneavoastră aici.” “Despre mine ??” Domnul Fodor mă priveşte uimit. Cu o mână îşi aranjează discret o cută a pantalonilor. Ia postura de poză. “Bine. Să scrieţi că mă cheamă Fodor. De la kilometrul 206. Şi să mai veniţi”, a scris pe pagina sa de Facebook o jurnalista impresionata de ce a vazut, Anca David Titorov.

Fotografia a ajuns pe Facebook si a devenit virala.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

sursa foto

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies