Donald Trump a fost decorat de un roman, angajat al Federatiei Internationale de Judo

Distribuie pe:
fara descriere

 

In acest an Campionatul Mondial de Judo destinat veteranilor a fost gazduit de Doral resort, din Miami,propietate care apartine celebrului miliardar american Donald Trump. De buna desfasurare a competitie, organizata sub directul patronaj al Federatiei Romane de Judo s-a ocupat un roman. Este vorba despre Andrei Bondor, presedintele Comisiei pentru Veterani din cadrul IJF. Cum judokanii, s-au intrecut pe propietatea lui Donald Trump, oaspetele de seama al intrecerii a fost chiar Donald Trump, care s-a aratat foarte atras de lumea judo-ului.


"A fost si pentru noi o mare surpriza ca Donald Trump sa vina la competitie. Era in zona si auzind ca este un intreecere destinata veteranilor din acest sport a asistat la cateva meciuri. La sugestia domnului Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale i-am inmanat lui Donal Trump medalia de aur a competitiei"
, a tinut sa precizeze pentru WOWbiz Andrei Bondor, directorul Comisiei pentru Veterani. Tot la aceasta competitie a participat si cunoscutul american Bo Svenson, care a fost chiar competitor. (Razvan Ionascu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate