Donald Trump i-a marturisit Ramonei Badescu ca ar vrea sa vina la Bucuresti!

Ramona Badescu a petrecut sfarsitul de saptamana in Rusia, la Moscova, acolo unde a fost invitata sa participe la concursul de frumusete Miss Universe 2013.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereTotodata, printre organizatori si cele 80 de participante la titlul de Miss Universe 2013, Ramona l-a cunoscut si pe magnatul american Donald Trump, cel care a achizitionat dreptul de organizare a acestei competitii in 1996, si a schimbat cateva cuvinte cu acesta.fara descriere

“Am fost invitata sa cant si sa particip la concursul de frumusete Miss Universe 2013 din Rusia. Jurnalistii m-au cunoscut si ca imagine a ceasurilor U-boat, caci la fel ca la Hong Kong am participat la o conferinta de presa in care am vorbit despre aceste modele, exemplare unice. L-am cunoscut si pe Donald Trump, o persoana joviala, m-a surprins faptul ca era foarte atent, gentil, s-a comportat foarte bine, se vede ca este uns cu toate alifiile. Am discutat putin, i-am spus ca sunt din Romania si ca traiesc de 23 de ani in Italia. Vorbind despre Romania, Trump a spus ca i-ar face placere sa viziteze tara noastra, iar eu i-am zis, de ce nu, poate ca ar fi o buna ocazie sa organizeze Miss Universe in Romania”, spune Ramona Badescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate