Donald Tusk a vorbit din nou în română! A apărut cu mănușile lui Duckadam la conferința cu Iohannis și Juncker

Donald Tusk, președintele Consiliului European, a vorbit din nou în limba română, la conferința de după Summitul de la Sibiu, la care au mai participat Klaus Iohannis și Jean-Claude Juncker.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Donald Tusk a apărut cu mănușile primite de la Helmuth Duckadam, iar mesajul său a fost: "Apărăm Europa!".

„Fără să anticipăm rezultatele acestei dezbateri, pentru că va fi influenţată şi de alegerile pentru PE, pot să spun cu siguranţă, liderii au demonstrat categoric că doresc să îşi asume deplina răspundere nu doar pentru provocări, ci pentru Uniune, în ansamblul ei. Statele membre şi liderii aleşi democratic vor să formeze calea pe care merge UE şi cum se dezvoltă”, a spus Donald Tusk. 

”Aș dori să-i mulțumesc președintelui Iohannis pentru organizarea și găzduirea summitului de la Sibiu. Când ne-am întâlnit în ianuarie, în startul președinției române, am vorbit din suflet despre România pentru că am convingerea că sunteți remarcabili. Ați organizat un summit excepțional. Puteți fi mândri pentru munca depusă, la fel cum Europa este mândră de dumneavoastră. Pur și simplu m-am îndrăgostit de Sibiu. Toată Europa s-a îndrăgostit de dumneavoastră”, a felicitat Donald Tusk România.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate