LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Donatia facuta de Mihai Nesu Spitalului de Recuperare Baile Felix putrezeste in curtea institutiei. Vezi despre ce e vorba

In primavara acestui an, Mihai Nesu (29 de ani) a facut o donatie Spitalului de Recuperare Baile Felix, din judetul Bihor. Nesu a daruit gazon sintetic, porti si panouri de baschet, singura grija a spitalului fiind montarea acestora. Din cauza unor neintelegeri intre directorul administrativ si directorul medical, donatia lui Nesu a ramas in cutii, in curtea institutiei.

Distribuie pe:

fara descriereMihai Nesu (29 de ani) s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht, pe 10 mai 2011. Ramas paralizat de la gat in jos, "Bichonul" si-a intreptat privirea catre cei care nu se pot ajuta singuri si a deschis o fundatie, "Mihai Nesu Foundation", prin care si-a propus sa-i ajute pe copiii cu handicap din Romania.

Pe langa cei ajutati prin intermediul fundatiei, Mihai Nesu a mai facut o donatie, in nume personal, Spitalului Clinic de Recuperare Baile Felix. Fostul international a achizitionat, din Olanda, doua terenuri sintetice, porti si terenuri de baschet, trimitandu-le apoi spitalului.

Singura grija a administratorilor institutiei a ramas montarea cadourilor facute de fostul international. Lucrurile s-au pus in miscare la inceputul verii, cand lucrarea a fost atribuita unei firme, conform unor apropiati ai fotbalistului. Dupa doar cateva saptamani, in spital au inceput neintelegerile intre directorul administrativ si directorul medical, iar firma insarcinata cu montatul terenurilor sintetice n-a stiut pe cine sa asculte. De atunci, nimic nu a mai fost miscat in curtea spitalului, iar donatia "Bichonului" putrezeste in curtea institutiei. "Mihai e foarte suparat din aceasta cauza. Spera ca lucrarea sa fie gata inainte sa vina iarna, chiar daca asta insemna oricum ca pana la primavara sa nu poate fi folosita. Acum, eu stiu ce se va alege de aceasta donatie facuta din suflet?!", ne-a declarat un apropiat al fostului fotbalist.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate