Stiri

Donaţiile substanţiale primite de Călin Popescu Tăriceanu anul trecut, de la rude! Politicianul s-a îmbogăţit astfel cu peste 37.000 de euro | DEZVĂLUIRI

Despre Călin Popescu Tăriceanu se ştie că este unul dintre cei mai bogaţi politiceni. Dar, cum se spune că banul la ban trage, preşedintele Senatului a primit şi donaţii substanţiale de la rude.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Donaţiile substanţiale primite de Călin Popescu Tăriceanu anul trecut, de la rude! Politicianul s-a îmbogăţit astfel cu peste 37.000 de euro | DEZVĂLUIRIicon photo

Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de corupţie de DNA, instituţie care a şi cerut, zilele trecute, Senatului să dea aviz de urmărire penală pentru politician.

Conform unui comunicat dat publicităţii joi de DNA, Călin Popescu-Tăriceanu este acuzat că ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.


În vreme ce procurorii anticorupţie îl acuză pe Tăriceanu că ar fi primit bani necuveniţi, averea preşedintelui Senatului a crescut prin donaţii de la rude. În ultima declaraţie de avere, publicată în vara acestui an, apar mai multe donaţii din partea rudelor, către copii, în euro, dolari şi lei. Astfel, aceştia au primit 33.206 euro, 13.762 de lei şi 1181 de dolari, în anul fiscal anterior.

Citeste CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune