Dorian Popa a dat uriașa veste. A pus rezultatul ecografiei pe net

Dorian Popa este în extaz. Fratele lui, Ciprian, urmează să devină tătic, iar celebrul artist arde de nerăbdare să se joace cu nepotul sau nepoțica sa.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Încântat de veste, Dorian Popa a urcat inclusiv ecografia primită de viitorii părinți din partea medicului.

Dorian Popa și-a găsit poreclă pentru nepot

Dorian Popa este în culmea fericirii. Recent, a aflat că în familia lui urmează să apară încă un membru. Dorian Popa a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, unde a postat și ecografia viitorului membru al familiei sale.

”1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu PoPa”, a scris Dorian Popa, care, totodată, l-a felicitat pe fratele său, Ciprian.

Dorian Popa va avea spațiu suficient unde să-și exercite “meseria” de unchi. În urmă cu mai mult timp, artistul a cumpărat un teren de 600 de metri pătrați, iar casa pe care a ridicat-o are nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Și costă 300.000 de euro! Ușor-ușor, casa visurilor sale prinde contur!

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

Ce a fost între Ella de la Puterea Dragostei și Dorian Popa?

Dorian Popa trebuie, până la nașterea nepotului sau nepoatei, să îi dea explicații Claudiei, iubita sa. Asta după ce Jador a dezvăluit că între cântăreț și Ella, concurenta de la Puterea Dragostei, au existat mai multe discuții cel puțin controversate.

Jador a mai dat din casă și a povestit tot felul de lucruri despre Ella la televizor. ”Îmi spunea de unul care o suna, de altul, nu îmi plăcea chestia asta, sunt și eu bărbat...Uite, mi-a zis că vorbește cu Dorian Popa. A lăsat să se înțeleagă cine știe ce, dar la mijloc era altceva. Ea a fost cea care îl sunase... pentru un barter. În fine, mai bine să se sfâșrșească totul, eu vreau o altfel de fată lângă mine. Am să îi fiu poate alături în momente grele, dar doar atât”, a a comentat cântărețul la Puterea dragostei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate