Dorian Popa a facut pasul cel mare! I-a luat iubitei sale un inel: "Am planuri mari! Imi doresc şi o casă şi o familie"

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDorian Popa a marturisit in cadrul unei emisiuni ca i-a cumparat iubitei sale un inel pe care si-l dorea de ceva timp, dar ca nu este de logodna.

"I-am dăruit iubitei mele un inel zilele trecute când eram în maşină. Nu este acel inel, dar este unul foarte special pentru că ea este femeia perfectă pentru mine. Te iubesc viaţa mea. Ea a reuşit să mă cucerească, şi am să o spun sincer, prin aspectul fizic. Mereu am zis că este o dovadă de supercialitate să spui că prima impresie nu contează. M-a atras mult felul în care arată. Înaintând spre o relaţie serioasă am remarcat că este o femeie inteligentă, muncitoare, fidelă. Sunt fericit şi norocos şi sper să nu se disipe acest sentiment", a mărturisit Dorian.

Cantaretul a recunoscut ca el este de moda veche si ca isi doreste o familie frumoasa si o casa.

"Am planuri mari! Sper că Dumnezeu mă va ajuta să am o situaţie financiară bună, îmi doresc şi o casă şi o familie. Aşa-i frumos, cred că ăsta e traseul firesc al unui om în viaţă. Sunt mulţi care nu îşi doresc familii, copii, dar eu sunt clasic", a mai spus Dorian Popa pentru ziarulring.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate