Dorian Popa a făcut vlog la casa lui Dincă! Artistul s-a crucit când a ajuns în Caracal: „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

Dorian Popa a fost curios să simtă pe propria piele energiile de la casa criminalului din Caracal, așa că s-a dus până acolo și a filmat un vlog.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Dorian Popa a ajuns la Caracal, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la casa lui Gheorghe Dincă, locul în care se presupune că a fost ucisă Alexandra Măceșanu. 

Citeste si: Iulian este căutat fără încetare de sâmbătă. Mama lui nu mai are nicio speranță că fiul ei este în viață, însă un semn divin a venit când toată lumea se aștepta mai puțin

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, transformare totală! Gravidă în 4 luni, iubita lui Alex Zănoagă e de nerecunoscut

Citeste si: Declarația terifiantă a fetei de 16 ani din Giurgiu violată și torturată pentru un ritual satanic: „Tu vei deveni nevasta mea!”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Dorian Popa a făcut vlog la casa lui Dincă! Ce a făcut imediat după ce a ajuns în Caracal: „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

Vedeta le-a explicat fanilor motivul pentru care a ținut neapărat să meargă la casa lui Dincă. Dorian Popa s-a arătat a fi oripilat și spune că locuința criminalului arată mai terifiant în realitate. 

„Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnul”, le spunea Dorian Popa fanilor. 

Dorian Popa a mers la Caracal pentru că avea o curiozitate de satisfăcut. 

„Vă spun sincer că îmi doream să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este făcut totul aşa cum trebuie. Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor, Johnule.”, a adăugat artistul. 
Artistul s-a crucit de-a dreptul când a ajuns la casa criminalului și nu-i venea să creadă câte energii negative sunt în casa în care au fost ucise Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

„Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor. Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici”, a  spus Dorian Popa potrivit Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primele imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga! Cimitirul Bellu e plin de rockeri

O mireasă care s-a măritat cu o fantomă de 300 de ani divorțează, după ce a fost forțată să îi exorcizeze spiritul

Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”

Noi informații despre cazul băiețelului din Pecineaga, dispărut de acum trei zile

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri exclusive despre iubitul ei! ”Stau foarte bine cu viața amoroasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies