Dorian Popa, filmat în timpul unei partide de amor: „Îți place așa?!”

Dorian Popa a fost filmat în timpul unor partide de amor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Imagini incendiare au apărut pe internet, după ce cântărețul Dorian Popa a fost filmat în timpul unor partide de amor. Scena care a apărut în primele pagini ale presei s-au petrecut în timpul unui episod din filmul în care el joacă.

„Îți place așa?!”, o întreabă Mario, personajul interpretat de Dorian Popa, pe partenera lui.

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

Citeste si: Anna Lesko i-a demolat pe cei care au criticat-o și s-a pozat GOALĂ! ”Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată”

Citeste si: Primele declarații ale lui Mike Diamondz, bărbatul pe care Anna Lesko l-a sărutat înainte de a se despărți de tatăl copilului ei! Ce a spus despre scena din club: „M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar...”

Dorian Popa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Alina Eremia!

Dorian Popa și Alina Eremia au format cuplul perfect în serialul în care au apărut împreună. Fanii serialului doreau, astfel, să îi vadă împreună și în viața reală.

„Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus Dorian Popa într-un interviu pentru Viva. „Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a adăugat el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate