Dorian Popa, imagini de pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: ”Îmi îndeplinesc un vis”

Dorian Popa s-a filmat în spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În urmă cu doar câteva ore, Dorian Popa și-a pus fanii pe jar, asta pentru că s-a filmat la un spital privat, acolo unde s-a prezentat în această dimineață, 13 ianuarie, pwntru o intervenție chirurgicală. Totodată, cunoscutul artist nu a dat prea multe informații despre ceea ce urmează să schimbe la aspectul său, însă tot ce a putut spune este că ”își

îndeplinește un vis”.

Dorian Popa: ”Îmi îndeplinesc un vis”

Dorian Popa a suferit recent o intervenție chirurgicală, iar pentru a se asigura că totul va ieși ca la carte, influencer-ul a apelat la unul dintre cei mai buni medici specializați în estetică. De asemenea, înainte de a intra în operație, Dorian Popa a filmat camera de la spitalul privat în care este internat, fiind tare impresionat de cum arată.

Citeste si: Dorian Popa, percheziționat de polițiști înarmați cu mitraliere! „M-am dus spre ei cu mâinile sus”. Vedeta a trăit spaima vieții

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Totodată, Dorian Popa  a primit și un set de pijamale din partea spitalului, lucru pe care și-l dorea tare mult, asta pentru că în trecut a mai suferit o intervenție la același spital și nu primise pijamalele

speficice unității spitalicești, pe care le dorea cu ardoare.

Cu toate acestea, Dorian Popa nu a oferit prea multe detalii despre intervenția suferită, în schimb cântărețul a spus doar: ”Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților”, semn că este o schimbare pe care și-o dorea de foarte mult timp.

Cum se simte Dorian Popa, după intervenția suferită

La ceva timp după ce le-a prezentat internauților salonul în care a fost internat, Dorian Popa a revenit pe Instagram, povestindu-le fanilor lui că este bine.

Nici de această dată, artistul nu a dat vreun detaliu despre intervenția  pe care a suferit-o, însă le-a promis că le va povesti curând urmăritorilor lui de pe rețeaua de socializare despre ce este vorba.

Citeste si: Dorian Popa, pregătit să devină tată: "Voi fi mai strict și mai restrictiv"

”Fratele vostru a revenit și se simte extraordinar.

Abia aștept să vă spun despre ce este vorba, deocamdată vă mai țin puțin în suspans. Revenim!”, a transmis Dorian Popa pe pagina personală de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies