Dorian Popa, în pragul disperării! Artistul a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele

Dorian Popa nu a fost scutit de necazuri nici în perioada aceasta. Se pare că artistul a trecut printr-o situație complicată, în momentul în care și-a dat seama că a rămas fără portofel.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dorian Popa a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele


In articol:

Dorian Popa nu pare să aibă prea mult noroc în ultima perioadă. Pe lângă faptul că este chinuit de niște dureri insuportabile din cauza accidentului din trecut la genunchi, acum s-a pricopsit cu încă o problemă. În plină pandemie de coronavirus, artistul a fost jefuit. Un hoț i-a furat portofelul cu tot cu acte. Dar ceea ce este cu adevărat șocant în tot acest incident este locul în care a fost găsit obiectul dispărut. 

Dorian Popa, jefuit, în plină pandemie

Anunțul a fost făcut chiar de Dorian Popa, care le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că i-a fost furat portofelul. Vestea bună e că artistul nu a rămas prea mult timp fără acte, căci acestea au fost găsite de un bărbat, în mijlocul câmpului.

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: I-au găsit trupul pe plajă, aproape de mare, după ce familia o dăduse dispărută! Cine era tânăra

Citeste si: Prezentatoare TV, mărturisiri incendiare din carantină: "Am avut experiențe și bărbați, dar și cu femei"

Citeste si: Ce mamă tânără are Andra de la Puterea Dragostei! De la ea a moștenit frumusețea

Dorian Popa a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele

Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste”, transmis Dorian Popa la un InstaStory.

Cântărețul a ținut să îi transmită și un mesaj hoțului: „Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit”, a spus Dorian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate