Dorian Popa nu a mai plecat într-o vacanță de 5 ani! Motivul pentru care preferă să rămână acasă: „Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită”

Dorian Popa preferă să muncească în loc să meargă în vacanțe.

Autor: Simona Costache

In articol:

Dorian Popa nu a mai plecat într-o vacanță de circa 5 ani. Chiar dacă își permite să meargă oriunde și-ar dori în orice moment din zi și din noapte, refuză să facă acest lucru. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit de ce a luat această decizie și ce îl motivează să fie permanent cu gândul la muncă și la investiții.

Atunci când toți preferă să meargă în vacanțe și să se bucure de timpul liber distrându-se, Dorian Popa preferă să rămână acasă și să nu cheltuiască banii pe vacanțe.

Citeste si: Dorian Popa, sfaturi din Biblie pentru fanii veniți să-și asculte muzica. Ce mesaj le-a transmis artistul tinerilor din Slatina: ”Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Dorian Popa, motivul pentru care nu a mai plecat într-o vacanță de 5 ani

Dorian Popa nu este adeptul concediilor, considerând că oamenii care pleacă în vacanțe atunci când sunt în concedii fac un lucru greșit. Timpul pe care și-l alocă pentru el este, de fapt, timpul petrecut pe șantier, la muncă. Artistul preferă să economisească banii pe care i-ar fi dat în mod normal pe o vacanță costisitoare.

Citeste si: Ce sumă trebuie să plătești ca să cumperi o casă construită de Dorian Popa: „Sunt mobilate în totalitate”

„Este într-adevăr un efort un pic mai mare, pentru că a fost o vară clasică, o vară de artiști, cu foarte multe concerte. Nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu și să îmi doresc ca acest lucru să continue și în toamnă și să nu avem vreo surpriză neplăcută.

Șantierele merg excepțional, chiar dacă efortul este un pic mai mare. Suntem aproape de final. Deja clienții sunt extrem de încântați și abia așteaptă să se mute în căsuțe.

Timpul pe care mi-l aloc mie, este timpul petrecut la muncă. Pe mine asta mă bucură mai mult decât un concediu sau o ieșire în club, lucruri care mi se par că trebuiau făcute la o anumită vârstă și cred că le-a, făcut cu vârf și îndesat.

Nu am mai plecat în concediu de vreo 5 anișori de zile. Până mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri. Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim. Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte, așa cum spune mamișor.”, a declarat Dorian Popa, conform Antena Stars.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dorian Popa a povestit cum a cunoscut-o pe Cori, tânăra care stă în spatele succesului său! Nimeni nu a știut asta până acum

Dorian Popa a pierdut bani grei în afaceri până să ajungă la succes! Artistul s-a ales cu mari pagube în trecut: „Evit acest tip de business”

Dorian Popa, sfaturi din Biblie pentru fanii veniți să-și asculte muzica. Ce mesaj le-a transmis artistul tinerilor din Slatina: ”Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet”

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Dorian Popa, sfaturi din Biblie pentru fanii veniți să-și asculte muzica. Ce mesaj le-a transmis artistul tinerilor din Slatina: ”Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies