Dorian Popa revine in televiziune? Uite ce planuri are cantaretul

Vedeta a marturisit ca isi doreste sa se reintoarca in PRO TV, televiziunea care l-a facut vedeta care este astazi si ca regreta in continuare ca s-a anulat 'Pariu cu viata'.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Fiind luna decembrie, încerc să particip la toate evenimentele caritabile la care sunt invitat. Consider că aşa este frumos. Am făcut-o şi până acum, însă în perioada sărbătorilor sunt mai multe evenimente de acest gen şi încerc să le onorez pe toate.

Sunt foarte atras de muzică şi de televiziune. Dar marea mea dragoste a fost şi va rămâne actoria, chiar dacă e una neîmplinită, Spun asta pentru că sunt un tip pragmatic iar din actorie se cam moare de foame. Din păcate ăsta este adevărul în România. Nu am un suport financiar din partea familiei, aşa că nu îmi permit să fac ceva doar de amorul artei. Trebuie să trăiesc, să o ajut pe mama, îmi doresc o casă, etc.

Plănuiesc în detaliu şi îmi doresc foarte mult o întoarcere în Pro TV. Nu pot spune că am aparţinut Kanal D. A fost doar o colaborare de o lună de zile, care mi-a făcut mult bine pentru că mi-a deschis aria de prezentator Tv. Oamenii au văzut că pot face asta şi de acolo au venit mai multe oferte. Am rătăcit o perioadă de timp dar sufletul meu tot în PRO este. Sper să mă pot întoarce acolo pentru că în continuare consider că este televiziunea de top.

Noi credeam că avem o siguranţă pe joburile noastre. Toată lumea credea asta în PRO, că există o constanţă în cariera noastră. Însă din senin toate lucrurile au fost date peste cap. A fost un şoc pentru toată lumea ideea că va rămâne şomer. Dar ne-am repliat. Cei care au reuşit să se pună pe picioare au făcut-o vizibil. Viaţa merge înainte, nu te poţi împiedica la fiecare hop şi să te înşiri pe jos. Sunt oameni care se împiedică puţin şi se repliază. A fost foarte greu, oricum. Noi aveam în plan şi speram la foarte multe sezoane, pentru că serialul mergea foarte bine. Dar uite că nu a mai fost să fie"
, s-a destăinuit Dorian Popa pentru ziarulring.ro.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate