Vedete

Dorian Popa si controversa starnita de o fotografie de-ale sale! Fanii l-au asaltat cu intrebari: “Te pregatesti pentru Exatlon?”

Dorian Popa s-a trezit zilele trecute intr-o situatie bizara. El s-a pozat cu o nuca de cocos in mana, iar fanii au crezut ca se pregateste pentru Exatlon si l-au luat la intrebari!

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Totul a inceput dupa ce Dorian Popa a postat pe internet o fotografie in care bea lapte dintr-o nuca de cocos. (Ipostaze de infarct cu Dorian Popa si Anna Lesko) 

Atenti la fiecare postare a sa, urmaritorii cantaretului au reactionat ca atare. Dupa ce i-au apreciat fotografia, acestia s-au grabit sa il intrebe daca nu cumva se pregateste pentru cea de-a doua editie Exatlon, celebrul concurs produs si difuzat de Kanal D. (Dorian Popa, la spital)

Dorian Popa la Exatlon? Ce i-au scris fanii!

“Mergi la Exatlon?”, “Te pregatesti pentru Exatlon?”, i-au scris fanii simpaticului artist.

Dupa cum se stie, concurentii care au participat in prima editie Exatlon au dezvaluit ca au consumat nuci de cocos in exces, in cazarma de la Exatlon, din Republica Dominicana. Acesta era singurul fruct pe care ei si-l puteau procura singuri, de pe plaja si il consumau zilnic pentru a-si potoli foamea si a suplini hrana insuficienta.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate