Dorin Cioabă a vrut să ducă la Primărie, coroana și colanul de aur! Am aflat cât valorează acestea

Dorin Cioabă, unul dintre regii romilor, a vrut să devină primar al Sibiului la alegerile de duminică.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dorin Cioaba cu coroana si colan
Dorin Cioaba are coroana si colan ce valoreaza o avere[Sursa foto: Facebook]

Dorin Cioabă a candidat la funcția de primar al Sibiului, dorindu-și o funcție publică în locul celei de ”rege al romilor”. Unul dintre liderii romilor, Dorin Cioaba ar fi vrut sa-si ducă coroana și colanul de aur și în Primărie.


In articol:

Nu a apucat să facă acest lucru, însă candidatura lui a scos la iveală la cât sunt evaluate cele două obiecte din aur masiv. Coroana din aur de 24 de carate, pe care a primit-o la moartea attălui său și care este realizată din bani de aur este evaluată la 150.000 de euro, iar colanul pe care l-a primit cadou anul trecut, costă 35.000 de euro. De fapt, colanul și ceea ce a numit ”bijuteriile coroanei” au fost primite cadou de la familie anul trecut, când Dorin Cioabă a împlinit 50 de ani. Ele au fost confecționate din aur și pietre prețioase, pe comandă, la un atelier de bijuterii din țară.

Dorin Cioaba colan
Dorin Cioaba a primit cadou colanul anul trecut[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Povestea coroanei din galbeni a lui Dorin Cioabă. Unde se află adevărată coroană

În 2013, la moartea regelui Florin Cioabă, cei doi băieți ai lui, Daniel și Dorin Cioabă s-au certat pentru coroană și implicit titlul de ”rege”. A fost scandal chiar la căpătâiul regelui mort, cu o noapte ănainte de ănmormântarea acestuia. Într-un final, Daniel a obținut coroana, colanul și sceptrul tatălui său, dar și denumirea de ”rege al romilor din România”. Cât despre Dorin Cioabă, acestuia i-a fost bătută repede o coroană din monede de aur de 24 carate și a fost numit ”regele internațional al romilor”.

Daniel Cioaba
Daniel Cioaba a primit coroana adevărata a tatălui său, Florin Cioaba[Sursa foto: Facebook]

De atunci, relația dintre cei doi frați, amândoi regi s-a stricat, deși nu recunosc faptul că lupta pentru putere si influență i-a despărțit.

”Am rupt definitiv relaţiile dintre noi şi eu îl rog pe fratele meu să îşi vadă de treburile lui internaţionale şi îi interzic să mai desfăşoare activităţi pe teritoriul României pentru că aici este regatul meu. Dacă nu vrea voi convoca staborul, nu acel stabor fictiv pe care îl conduce el” a susţinut Daniel Cioabă la un moment dat. Fratele mai mic al lui Dorin Cioabă a precizat că renunță la funcția de ”rege”, dar că nu-i va da niciodată fratelui său coroana ce i-a aparținut tatălui lor. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub nicio formă

Scandal în showbizul american. Pe cine a copiat Jennifer Lopez și de ce este acuzată. Detalii picante

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor! Uite-o pe Andreea cum pozează provocator pe canapelele aurite ale reședinței regale! FOTO

Familia Regelui Cioabă, în doliu! Fratele lui Ioan Cioabă și soția lui au murit în aceeași zi, după ce ea a fost confirmată cu coronavirus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies