Dorin Negrau a luat miresele “la control” pentru WOWbiz.ro!  “Nicoleta Luciu a purtat o rochie vulgara”

Anul acesta multe vedete autohtone si-au pus pirostriile! Elena Basescu, Delia Matache, Nicoleta Luciu, Giulia Anghelescu, Dana Rogoz, Teo Trandafir si Cristina Sucu au imbracat rochia de mireasa si au pasit, alaturi de alesul lor, in fata altarului.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereNicoleta Luciu alaturi de ZsoltFiecare dintre vedete si-a ales rochiile dupa cum a vrut, insa unele, se pare, n-au fost chiar atat de inspirate, oprindu-se asupra unor tinute care nu li se potriveau. Care mireasa a fost mai frumoasa si ce rochie a trecut testul, dupa ce a fost atent studiata, ne spune, in exclusivitate, designerul Dorin Negrau.

“Delia  Matache si Dana Rogoz  au fost cele mai originale si au dorit sa fie in ziua nuntii lor exact cum se simt ele in realitate! Au fost mirese pentru ele si mirele lor!”

Teo Trandafir a fost o mireasa care si-a aratat implinirea de femeie eleganta, rafinata si spontana!”

”Nicoleta Luciu a purtat in ziua nuntii o rochie mult prea vulgara si nepotrivita pentru o mama-sotie care mai e si persoana publica si care si-a aratat deja tot ce era de aratat! Nu cred ca era cazul sa mai arate si acum!”

fara descriereDana Rogozfara descriereDelia Matache si sotul ei, Razvan“Elena Lasconi e cea mai inspirata mireasa a anului, la fel ca si Delia Matache. Ele au fost adevarate vedete care si-au aratat valoarea spirituala in concordanta cu statutul de vedeta!”

“Giulia Anghelescu si-a conturat foarte bine privirea prin acel voal, privire care, de altfel, e unul din atuurile pe care si le-a valorificat foarte bine in cariera alaturi de o voce frumoasa, dar a avut o rochie draguta si atat!”

fara descriereDaniel Negraru alturi de Bianca Dragusanufara descriereElena BasescuMezina familiei prezidentiale, Elena Basescu, a avut parte de nunta anului. Ea si alesul ei, Bogdan Ionescu, zis Syda, s-au casatorit si au petrecut cu mare fast in prezenta a 800 de invitati. ”Elena Basescu a optat pentru o rochie de  mireasa total nepotrivita pentru ea, cu o crinolina prost sustinuta! Ar fi fost mult mai ok sa aleaga in ziua nuntii o rochie de printesa romaneasca, cu mai putin tul!”, ne-a spus Dorin Negrau.

“Cristina Sucu si-a ales rochia potrivita pentru varsta ei, de un alb imaculat seducator, intr-o rochie clasica, bine aranjata!”

fara descriereCristina Sucufara descriereTeo si sotul eifara descriereGiulia si Vlad HuiduDorin Negrau a fost singurul designer roman prezent la saptamana modei de la New York, iar acum, pe 16 decembrie, pleaca in Arabia Saudita sa-si prezinte colectia de toamna-iarna 2013. In vara acestui an, creatorul de moda a avut si el in prezentare, colectia “Visions”, o mireasa-barbat, cu ajutorul caruia a dorit sa transmita un mesaj: non violenta domestica in familie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate