Dorinel Munteanu a parasit-o pe Dinamo! Inlocuitor este "eternul" Cornel Talnar, care va fi secondat de alte doua foste mari glorii!  

Antrenorul Cornel Talnar a confirmat ca este de acord sa preia conducerea tehnica a echipei Dinamo, dupa ce Dorinel Munteanu si-a anuntat plecarea de la carma "cainilor rosii".

Distribuie pe:

fara descriere

"Acum sunt la Alba Iulia, dar maine sunt la Bucuresti sa vorbesc cu domnul presedinte Badea. Am discutat in principiu si sunt de acord sa vin la Dinamo. Nu se pune problema provizoratului, la Dinamo nu se va mai pune problema interimatului. Maine vom stabili toate detaliile contractului", a spus Talnar.

Cornel Talnar a pregatit pana in prezent echipa a doua a clubului. FC Dinamo a anuntat, pe site-ul oficial, ca convenit cu antrenorul principal Dorinel Munteanu, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. Munteanu a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 14 noiembrie, cand a semnat un contract pe doi ani si jumatate.

Secunzii lui Cornel Talnar vor fi Claudiu Niculescu si Florentin Petre, ambii fiind extrem de iubiti de catre fanii dinamovisti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate