Dormi 8 ore pe noapte, dar te trezesti tot obosit? Uite cum trebuie sa dormi ca sa fii plin de energie, mai istet si fericit!

De multe ori, cu toate ca au dormit cel putin 8 ore, multi oameni se trezesc la fel de obositi ca inainte sa adoarma. Care este solutia? Puiul de somn! Specialistii sustin ca puiul de somn ne poate ajuta sa fim mai odihniti si chiar mai isteti.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereLipsa somnului ne face mai urati si mai bolnavi, ba chiar poate sa duca la o moarte timpurie. Dar cateodata chiar daca dormim si 9 ore, ne trezim tot mai obositi si lipsiti de viata! Care e atunci solutia?

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca atipeala, sau puiul de somn, creste performanta oamenilor, ii face sa se simta mai bine, odihniti si chiar mai isteti. NASA a descoperit ca pilotii care trageau un pui de somn de 25 de minute erau cu 35% mai atenti si mai concentrati. Se pare ca aceste sieste ii ajuta pe oameni sa aiba mintea mai clara si sa fie mai destepti, asta chiar si in conditiile in care nu ai dormit toata noaptea. Specialistii au mai descoperit ca cei care mai atipesc ziua sunt mai fericiti, scrie time.com.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate