Doru de la Deepcentral, despre divort: “Nu e vorba despre un scandal sau despre o relatie extraconjugala, ci despre…”

Doru Todorut si sotia lui cu care are trei copii, Rocsana, au decis sa puna punct unei casnicii de cinci ani. Solistul de la Deepcentral sustine insa ca va pastra o relatie normala cu Rocsana pentru copiii lor.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDoru si Rocsana divorteaza dupa 5 ani de mariajDoru de la Deepcentral si-a socat fanii cand a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj in care ii anunta ca el si sotia lui vor divorta dupa cinci ani de casatorie. Solistul spunea ca decizia a fost luata de comun acord, iar ei vor continua sa aiba o relatie civilizata de dragul copiilor.

Nici bine nu si-a anuntat separarea, ca au si aparut zvonuri cum ca de fapt a aparut altcineva in viata lui sau ca sotia este geloasa si ii reproseaza ca nu prea sta pe acasa. Contactat telefonic de WOWbiz.ro, Doru Todorut ne-a asigurat ca niciun scandal sau vreo amanta nu este motivul divortului lor.

“Este o decizie pe care am ales-o amandoi si am hotarat sa nu vorbim despre acest subiect pentru ca face parte din viata noastra personala. E un subiect delicat ce tine de noi. Nu este vorba despre un scandal sau vreo relatie extraconjugala… Pur si simplu nu mai mergea, nu ne mai intelegem si atunci am hotarat sa ne separam”, ne-a spus Doru de la Deepcentral.

Veste SOC in showbiz! Doru de la Deepcentral divorteaza!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate