Vedete

Doru si Adrian de la Exatlon, interviu inedit! Au raspuns la cea mai fierbinte intrebare: "Ies primul in fata la lupta"

Adrian Blidaru si Dacul, adica Doru Mesesan, au raspuns la una dintre cele mai fierbinti intrebari: "Cine vrea sa fie capitan de echipa?". Iata ce au raspuns cei doi!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Doru si Adrian de la Exatlon, interviu inedit! Au raspuns la cea mai fierbinte intrebare: "Ies primul in fata la lupta"icon photo

Adrian si Doru au raspuns la una dintre cele mai asteptate intrebari! Oare cine doreste sa fie capitan de echipa? Dar lider? Evident, cei doi au raspuns cat se poate de prompt, spunand ca a fi o echipa este foarte important.

"Eu nu ma consider capitan, dar venind din baschet si sport de echipa, imi place foarte mult sa dau sfaturi", a spus Adrian Blidaru intr-un interviu acordat special pentru FanArena.

"Eu avand asociatie, cam ies primul in fata la lupta si imi incurajez luptatorii si imi place sa incurajez si aici, sa fiu acolo in mintea lor, cu sfaturile mele, cu strigatul meu, sunt acolo pentru ei, imi iubesc fiecare coleg din echipa si am sa dau totul sa-i incurajez de fiecare data cand pot", a spus Doru pentru FanArena. 

 
Ciprian Silaşi, declaraţii bombă despre Mirel Drăgan! Cum tranşează, după Exatlon, Războinicul disputa cu Faimosulicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Apariţie şocantă a lui Florin Dumitrescu la un eveniment! ”Chef-ul” era neîngrijit şi abătut. FOTOicon photo

Vedete

Apariţie şocantă a lui Florin Dumitrescu la un eveniment! ”Chef-ul” era neîngrijit şi abătut. FOTO

Florin Dumitrescu a dat greş total la un eveniment monden. Apariţia lui i-a surprins pe toţi!

Titlu secțiune