Dorul de casă l-a împins către gestul extrem. Un muncitor român din Germania și-a pus capăt zilelor

Dumitru Crețan avea 44 de ani și muncea în Germania de câțiva ani. Și-a dorit din tot sufletul să își vadă familia de sărbători, dar patronii nu i-au permis să se întoracă acasă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dorul de casă l-a împins către gestul extrem. Un muncitor român din Germania și-a pus capăt zilelor
lumânare

Dorul de casă l-a împins către gestul extrem

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Suceava s-a sinucis. Dumitru Crețan muncea în Germania, la o fermă de cai, de mai mulți ani, iar de sărbători trebuia să ajungă acasă, să își vadă familia. Nu i s-a permis, însă, iar durerea a fost atât de mare încât a recurs la gestul extrem. 


In articol:

Muncitorul român și-a dorit din tot sufletul să vină acasă de sărbători, iar patronii nu i-au permis să părăsească locul de muncă, pe motiv că persoana care trebuia să îi țină locul nu a ajuns în Germania. Dumitru nu a suportat o asemenea veste și s-a spânzurat. El a fost găsit fără suflare într-un grajd, de către un coleg cu care lucra în toată această perioadă. 

Citeste si: Coronavirus a făcut încă 14 victime în România. Bilanțul s-a ridicat la 541

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Adrian Streinu Cercel, demis de la șefia comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. Cine îl va înlocui

Citeste si: Mascații din Iași au reținut un individ care a amenințat poliția pe Facebook. Mesajul care l-a costat libertatea

„Munceau doi, câte șase luni, iar acum era rândul lui Dumitru să vină acasă. Nu l-au lăsat pe băiatul celălalt să plece, să-l înlocuiască. Dacă era la sparanghel, îl lăsau. Şi nemțoaica nu l-a mai lăsat să vină acasă, că nu avea om în loc. Era om gospodar.

Avea casa terminată. Chiar înainte de Paști a trimis bani acasă, la mama lui, și i-a cumpărat perdele. Abia aștepta să vină acasă, să facă Paștele în casa lui. Se trage din familie de oameni gospodari, părinții lui erau prezenți în fiecare duminică la slujbă, la Biserică. Nu-mi explic ce a fost în capul lui să recurgă la un asemenea gest.

Multe tragedii se mai întâmplă! Acum nemțoaica probabil se simte vinovată că nu l-a lăsat să plece și s-a oferit să plătească ea toate cheltuielile de repatriere”, a declarat Gheorghe Schipor, primarul orașului Vicovu de Sus, pentru obiectivdesuceava.ro. 

Urmatorul articol
Citește și:

La mulți ani, Andreea Antonescu! Vedeta își sărbătorește ziua onomastică alături de mama și fiica ei

Leo de la Strehaia, evacuat din apartamentul de lux. Prințul țiganilor nu mai are bani nici de întreținere

Mesajul emotionant transmis de un celebru actor turc fanilor sai

Antrenorul vedetelor, în al nouălea cer, în plină pandemie când a aflat vestea cea mare! ”Din păcate, nu pot să petrec cum vreau...”! Avem toate detaliile

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies