Dosarul de proxenetism al lui Dani Mocanu se complică! Un inculpat a murit! DIICOT-ul a întocmit greșit rechizitoriul! EXCLUSIV

Lovitură de teatru în dosarul în care Dani Mocanu este acuzat de proxenetism.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

dani mocanu arestat
Dani Mocanu a fost arestat, acum 2 ani, într-un dosar de proxenetism

Dani Mocanu a fost trimis pentru a doua oară în judecată pentru proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat. Este vorba despre aceeași faptă pentru care a mai fost trimis în judecată în urmă cu doi ani. Problema este că după multe tărăgănări, judecătorii au ajuns la concluzia că rechizitoriul DIICOT nu este corect întocmit, așa că l-au trimis înapoi procurorilor. Aceștia s-au văzut nevoiți să-l refacă și să-l retrimită Tribunalului Dâmbovița.

Rechizitoriul împotriva lui Dani Mocanu, neregulamentar


In articol:

”În baza disp. 346 alin.3 lit.a Cod procedură penală, constatând neregularitatea actului de sesizare, respectiv a rechizitoriului nr.40/D/P/2015 din data de 19 martie 2018, neregularitate care atrage imposibilitatea stabilirii obiectului sau limitelor judecăţii, neregularitate care nu a fost remediată de procuror conform solicitării judecătorului din data de 12.11.2019, restituie Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, cauza privind pe inculpaţii:...”, se arată în hotărârea instanței.

Dani Mocanu
Dani Mocanu are probleme cu legea

Practic, procesul lui Dani Mocanu, în care mai sunt inculpați fratele cântărețului și alte 8 persoane, se reia de la zero, deși faptele pentru care aceștia sunt cercetați s-au petrecut între 2011 și 2017.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Dani Mocanu aruncă amenințări pentru lăutarii din România: ”Am să vă bat. Feriți-vă..”

Citeste si: Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Citeste si: Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Dani Mocanu este cercetat pentru că i-ar fi plasat șefului unei rețele de prostituție din Mare Britanie o tânără din Republica Moldova și că aceasta a practicat protituția în locații din Londra. Mocanu și fratele lui ar fi beneficiat de sume de bani de pe urma activității femeii, anunța DIICOT în 2018.

Tatăl șefului rețelei a murit

Lucrurile s-au complicat puțin în dosarul lui Dani Mocanu, împotriva căruia nu există prea multe dovezi, în afara mărturiei unei foste iubite. În plus, unul din inculpați (tatăl șefului rețelei) a decedat în timpul urmăririi penale, așa că nu mai poate fi audiat. Dani Mocanu susține că este nevinovat în acest caz și că este doar victima fostei iubite, care a făcut plângere împotriva lui doar pentru a se răzbuna că a părăsit-o.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Decădere după moartea lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, în genunchi pentru protecție

Dani Mocanu, replici dure pentru unii artiști din România: ”Am făcut totul de unul singur și...”

Superalimentul care luptă cu celulele canceroase și cu bolile de inimă. Este mai bun decat orice supliment alimentar

Legătură ascunsă între Andra Volos și Dan Bilzerian? Fosta concurentă Puterea dragostei a fost chemată în America să facă parte din grupul de femei al magnatului!

Abi Talent are o iubită secretă? Este vorba despre fata unui politician de renume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies