Dosarul profesorului de la Jean Monnet, acuzat ca a facut sex cu o eleva, la final! Vezi cand se va da verdictul

Dosarul in care fostul profesor de la liceul Jean Monnet din Capitala a fost judecat dupa ce a fost acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva a ajuns la final, azi fiind ultimul termen de judecata al acestui caz. Daca procurorii au solicitat condamnarea lui Dan Octavian Visan la pedeapsa cu inchisoare, fostul profesor a cerut achitarea.

Distribuie pe:

fara descriereProfesorul Dan Visan a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o elevaImediat dupa terminarea cazului, Dan Octavian Visan a postat pe Facebook urmatorul mesaj: "Pe 19.12.2012 se va pronunta verdictul. Indiferent de rezultatul acestuia, multumesc tuturor celor ce neconditionat au fost alaturi de mine in aceasta perioada grea prin care am trecut!"

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", Dan Octavian Visan (28 de ani), a fost trimis in judecata de procurori in urma cu un an, dupa ce a fost acuzat de relatii sexuale cu o minora. Acest caz a izbucnit in luna noiembrie a anului trecut dupa ce tatal elevei a depus o plangere penala impotriva barbatului pe care l-a acuzat initial ca i-a violat fiica in timpul unei excursii la Predeal. Adolescenta care avea aproape 18 ani a declarat insa ca a fost "convinsa" de profesor sa faca sex, asa ca Dan Octavian Visan a fost acuzat doar de relatii sexuale cu o minora. In baza denuntului, procurorii l-au retinut pe barbat, insa Judecatoria Sectorului 1 nu a  fost de acord cu arestarea. A facut-o Tribunalul Bucuresti care a admis, pe 18 noiembrie 2011, recursul procurorilor impotriva deciziei de lasare in libertate. Dupa aproape un an de procese si 10 termene de judecata, acest caz a fost finalizat astazi, pronuntarea fiind stabilita peste o saptamana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate