Două cadavre, descoperite într-o fântână! Zeci de pompieri au sosit la fața locului. Cine sunt victimele

Două cadavre au fost descoperite în urmă cu puțin timp.

Autor: M.V.

In articol:


Descoperire șocantă în urmă cu puțin timp, lângă o stână din județul Dolj. Un localnic a dat alarma și a sunat la 112, după ce a văzut plutind un cadavru într-o fântână. Șocat de macabra descoperire, omul a sunat să anunțe grozăvia, iar în scurt timp au sosit la fața locului mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor.

Citeste si: BREAKING NEWS: Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime!

Citeste si: Avocatul presupusului criminal de la Caracal rupe tăcerea. „Este o placă pe care era sânge”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Atac armat! Cel puţin 11 persoane au fost împuşcate după ce două persoane au dechis focul la o petrecere

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, pompierii au fost anunțați duminică dimineața, printr-un apel la 112, despre o persoană înecată într-o fântână în comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan, conform Mediafax. La o verificare mai atentă, după ce au scos un bărbat, salvatorii au mai scos un bărbat decedat. Ambii bărbați, cu vârste de 44 și 38 ani, ciobani la două stâne, au fost declarați decedați.

Cei doi ciobani au fost văzuți împreună, sâmbătă, iar duminică au fost de negăsit

„În cursul dimineţii s-a primit un apel prin care poliţiştii au fost sesizaţi că într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi este căzută o persoană. La faţa locului s-a stabilit faptul că doi bărbaţi – unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi-, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase de reprezentanţi ai ISU”, precizează IPJ Dolj.

Nu se știe contextul în care cei doi bărbați au ajuns în fântână. Procurorii au deschis o anchetă pentru aflarea condițiilor în care și-au pierdut viața cei doi bărbați. Aceștia iau în calcul mai multe variante, inclusiv ipoteza unei crime!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies