Două cutremure de Sfânta Maria, în România!

Astăzi au avut loc două cutremure în România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, două cutremure au avut loc în România, pe 15 august, de Sfânta Maria.

Primul cutremur a avut loc la ora 02.02, în județul Galați. Seismul a avut 2.6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 16 kilometri.

De asemenea, cel de-al doilea cutremur a avut 2.5 grade și s-a produs în județul Buzău. Cutremurul s-a produs la ora 14.05, la o adâncime de 120 de kilometri.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 16 august. Tensiuni între concurenți! Jador, Bianca și Rusu, acuzații grave

Citeste si: Cod GALBEN și PORTOCALIU de vijelii și grindină în România

Citeste si: Vești despre Mihai Constantinescu! Cum se mai simte artistul

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate