Două cutremure în România, la miezul nopții! Ce magnitudinea au avut

Două cutremure s-au produs în România, pe timpul nopții.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Conform datelor publicate pe pagina Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, în noaptea de 3 spre 4 august au avut loc două cutremure.

Primul cutremur a avut loc la orele 00:01, ora României. Acesta s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Vrancea și a avut magnitudinea de 2.4 pe scara Richter, la adâncimea de 80 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(42km), Covasna(43km), Slănic-Moldova(49km), Târgu Secuiesc(53km), Tîrgu Ocna(55km), se mai arată în informațiile publicate pe Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Citeste si: Cu cine se consolează Andreea Antonescu în așteptarea divorțului de Traian Spak? Indiciu: este o altă artistă care a divorțat de curând

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei a vorbit despre Roxana Buzoiu! ”Era puțin agresivă, dar cred că avea motive bune ca să fie așa”

Citeste si: ”Monstrul de la Caracal” este mult mai bogat decât s-a crezut! Cum s-a îmbogățit Gheorghe Dincă în anii '90, ce proprietăți și câți bani are în bancă?

Ce magnitudine a avut la doilea cutremur

Al doilea cutremur a avut loc la ora 01:41, ora României. S-a produs tot îm zona seismică Vrancea și a avut magnitudinea de 2.5 pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de 79 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești(32km), Panciu(36km), Onești(44km), Focșani(46km), Mărășești(49km).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate