Doua eleve de liceu, amenintate cu un cutit chiar in curtea scolii! Afla detalii socante!

Doua eleve de la Liceul Tehnologic Tartasesti din judetul Dambovita au trecut prin clipe groaznice.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdolescentele au fost amenintate de un coleg cu un cutit, chiar in curtea scolii.

Agresorul a fost prins de jandarmi la scurt timp dupa ce incercase sa fuga si sa se faca nevazut. Victimele aveau 16 si 17 ani, iar baiatul, 18. El va fi cercetat pentru amenintare si port ilegal de arma alba.

"Ulterior, agresorul a fugit din curtea liceului, moment în care, profesorul de serviciu a alertat conducerea unităţii şcolare, care a cerut sprijinul jandarmilor care au pornit pe urmele tânărului şi l-au prins. Este un băiat de 18 ani care avea ascuns într-un rucsac, un cuţit tip baionetă, cu lama de aproximativ 30 de centimetri. El este elev la Liceul Tărtăşeşti şi din primele date ar fi ameninţat cu cuţitul o elevă în curtea liceului, lângă care era o altă fată. Eleva s-a speriat şi a început să ţipe", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa, Mihai Pavel.

"Este un incident regretabil. Este votba despre un elev din anul III la clasa de profesională, care a intrat în incinta unităţii şcolare unde învăţa, respectiv Liceul Tehnologic din Tărtăşeşti, cu un cuţit şi a ameninţat două eleve. Profesorul de serviciu a surprins incidentul şi a anunţat conducerea, solicitând sprijinul jandarmilor. Conducerea unităţii şcolare va lua măsuri aspre împotriva elevului"
, a spus si inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Dâmboviţa, Ovidiu Băsceanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate