Două femei s-au bătut la Caraș-Severin, după ce au mers să voteze pentru alegerile locale!

Incident fără precendent în Caraș-Severin. Două femeie s-au luat la bătatie, după ce au mers să voteze pentru alegerile locale.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Alegeri locale 2020 bătaie
Momentul în care au intervenit forțele de ordine

Scandal monstru duminică dimineața, după ce două femei s-au luat la bătaie la Caraș-Severin. Toată scena ar fi pornti din cauza unul conflict mai vechi, dar și din cauza faptului că una dintre femei o filma pe cealaltă, fără acordul ei. 

Scandal monstru între două femei la Caraș-Severin


In articol:

Două femei au atras privirea tutorur, după ce s-au luat la bătaie la secția de votare. Pe imagini se poate observa cum cele două cetățene au început să se îmbrâncească, în timp ce persoanele aflate la coadă pentru a vota filmau cu telefoanele mobile. Tot scandalul a avot loc în comuna Zorlențu Mare din Caraș-Severin, iar una dintre cele două femei este soția candidatului PNL din comună. Pentru a le putea despărți, forțele de ordine au intervenit imediat și au oprit tot scandalul. 

Alegeri locale 2020 bătaie
Bătaia dintre cele două femei

Mai mult de 400 de persoane au stat la coadă, chiar de la primele ore ale dimineții, la secția de vot din Zorlențu Mare. Chiar mulți dintre acești cetățeni au stat la coadă încă de la ora 05.00, adică cu două ore înainte de deschiderea secției de votare.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Alegeri locale 2020 România

Duminică, 27 septembrie 2020, au loc alegerile locale, în cadrul cărora se vor alege reprezentanții administrațiilor publice pentru următorii patru ani de zile. Mai exact, este vorba de consilierii județeni, primarii și președinții de consilii.

Alegeri locale 2020
Ștampilă de vot

Prezență record înregistrată la alegerile locale! Până la momentul actual, 11,53% dintre cetățenii înscriși pe liste au mers pentru a vota, cu un total de 2.110.334 votanți.

Județele în care s-au înregistrat cele mai mari prezențe la vot până la momentul actual sunt Teleorman (16,94%), Olt (16,6%), Giurgiu (16,32%) și Mehedinți (15.46%). Și Ilfov se află printre județele fruntașe ca număr de votanți, unde 14,79% dintre votanții înscriși pe listele permanente și complemtare și-au făcut apariția la secțiile de votare.

 

Sursă Antena3

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nicușor Dan, primele declarații după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Am votat cu sete"

Gabriela Firea, mesaj dur după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Tinerii NU vor câinii nimănui la Primarie! Fără frați de interlopi"

Război total între maneliști: Jador, Florin Salam, Dani Mocanu și Tzanca Uraganu au lansat piese simultan! Cine a ajuns pe locul 1 trending Youtube și cine a fost umilit total

Votarea a fost oprită în Costinești! Incident fără precedent la o secție de votare

Klaus Iohannis, primele declarații după ce a votat la alegerile locale! "Este o zi foarte importantă astăzi"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies