Două femei s-au luat la ceartă cu jandarmii, pentru că voiau să ajungă la Arcul de Triumf: ”Vă promit eu că trec”

Scandal de Ziua Națională a României, în plină stradă, în apropierea Arcului de Triumf din Capitală!

Două femei s-au luat la ceartă cu jandarmii
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Două femei voiau cu orice preț să ajungă la Arcul de Triumf, chiar de Ziua Națională a României. Acestea s-au certat cu jandarmii prezinți la fața locului, pentru a menține ordinea și a se asigura că se respectă legile impuse de autoritățile române odată cu pandemia de coronavirus.

Citeste si: Gafă de milioane a unui prefect de județ, în timpul ceremoniei de Ziua Națională a României: ”Așa se întâmplă când pui civilii să facă...”

Astfel, de Ziua Națională a României, ceremonia din Capitală și nu numai, a fost restrânsă și fără spectatori. Două femei și-au făcut apariția, spunând că-și doresc să meargă la Arcul de Triumf, iar dacă va if nevoie va trece oricum de jandarmi.

Replici tăioase între cele două femei și jandarmi

Dragi jandarmi, vă notific verbal că ceea ce faceți dumneavoastră acum este abuz. Care este hotărârea care ne împiedică să mergem pe stradă?”, spune femeia. Jandarmii îi explică faptul că trebuie să pună în aplicare legea și că nu fac altceva decât să respecte ordinele primite de la superiori.

Vă promit că eu trec ca să ajung la Arcul de Triumf! Înțelegeți lucrul acesta?”, exclamă una dintre femei.

Citeste si: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În fața femeii, la un moment dat, apare o tânără jandarm de 21 de ani care nu se lasă intimidată de țipetele uneia dintre femei.

Femeie: Câți ani ai, fată?

Jandarm: 21

Femeie: Și de ce te opui așa?

Două femei s-au luat la ceartă cu jandarmii
Două femei s-au luat la ceartă cu jandarmii[Sursa foto: Captură YouTube]

Jandarm: Pentru că astea sunt legile.

Femeie: Care legi?

Jandarm: Legea 60 și Hotărârea de Guvern 967 care a aprobat doar 400 de participanti pentru a participa la această manifestație.

Citeste si: Un 1 Decembrie special. Românii au urmărit parada de Ziua Națională din spatele micilor ecrane. Cum au decurs ceremoniile în marile orașe ale țării

Jandarmeria București a transmis un comunicat, prin care a explicat că cele două persoane care au încercat să treacă de panourile metalice amplasate de jandarmi în zona Pieței Charles de Gaulle, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Naționale a României. Cele două romance au renunțat într-un final la intenția de a pătrunde în zona restricționată.

În conformitate cu prevederile H.G nr. 967 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României în municipiul București este permisă cu participarea a cel mult 400 de persoane. Persoanele participante au fost stabilite de organizator, accesul pietonal și rutier fiind temporar restricționat în zona respectivă”, scrie Jandarmeria București.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce pune Moș Nicolae cadourile în ghete și șosete. Ce spune, de fapt, legenda

S-au aprins luminițele de Crăciun în Capitală! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în 2020 FOTO & VIDEO

O femeie însărcinată, pusă în pericol. Ambulanța care o ducea spre spital a rămas împotmolită în zăpadă

Zodiile vor primi ceea ce merită de mâine

Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies