Două minore din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de un bărbat. Fetele au reușit să scape cu greu

Două fete din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit.

Doi minore din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de un bărbat. Fetele au reușit să scape cu greu Doi minore din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de un bărbat. Fetele au reușit să scape cu greu
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Două fete din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de către un bărbat. Fetele au reușit să scape cu greu din mâinile agresorului. 

Minore sechestrate și amenințate cu un cuțit

Două minore de 13 și 14 ani au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de către Dorel Radu, în data de 28 februarie 2021.

În jurul orei 21.00, acesta se afla în locuința sa din comuna Mogoșești, județul Iași, și fiind sub influența băuturilor alcoolice, le-a împiedicat pe cele două fete să părăsească casă. Individul le-a amenințat cu un cuțit și a închis ușa de acces a imobilului cu un lanț. 

Citeste si: Parchetul Militar, decizie în cazul polițiștilor torționari de la Secția 16 din Capitală! Organele ar fi procedat corect

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

„În cauză s-a reținut că, pe data de 28 februarie 2021, în jurul orei 21:00, aflându-se în locuința sa din satul și comuna Mogoșești, județul Iași, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având un cuțit în mână, inculpatul le-a împiedicat pe persoanele vătămate C.G.B., în vârstă de 13 ani, și R.N.D., în vârstă de 14 ani, să părăsească locuința, încuind ușa de acces a imobilului cu un lanț, chiar dacă acestea l-au rugat în repetate rânduri să le permită să plece”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Se pare că fetele veniseră în vizită în ziua respectivă la verișoara uneia dintre ele. Cel care le-a sechestrat este chiar concubinul verișoarei. Una dintre tinere a reușit să scape, după ce a spart un geam și a fugit în picioarele goale din casă. 

Doi minore din Iași au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit de un bărbat. Fetele au reușit să scape cu greu

Se pare că bărbatul nu și-a recunoscut fapta și s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: O cunoscută vedetă a fost bătută și sechestrată de fostul iubit! Momentele șocante prin care a trecut

„Cele două persoane vătămate minore veniseră în vizită în acea zi la verișoara uneia dintre ele, verișoară al cărei concubin era inculpatul. La audieri, inculpatul nu a recunoscut săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina sa. Prin ordonanța organelor de cercetare penală din 23 martie 2021, s-a dispus reținerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore, după care Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Judecătoria Iași a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpat, pe o perioada de 30 de zile. Astfel, acesta a fost trimis în judecată în stare de arest la domiciliu. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii în cazul Onești! Familia unuia dintre muncitorii uciși cere despăgubiri de milioane de euro. Statul român, chemat să plătească

Instanța a dat verdictul în cazul lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești. Ce decizie au luat judecătorii

Noi detalii despre starea de sănătatea a criminalului din Onești! Gheorghe Moroșan va fi mutat în arest

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies