Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Spitalul Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu nu au avut apă caldă și căldură timp de trei zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cele două spitale la care sunt internați sute de copii nu au avut apă caldă și căldură din cauza unei avarii RADET, conform HotNews.ro. 

Citeste si: Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Citeste si: Kate Middleton și Prințul William demonstrație de afecțiune în public care încalcă protocolul regal! Ce va spune Regina despre aceste imagini

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: O femeie din Vâlcea a născut singură, acasă! Ambulanţa SMURD nu a putut ajunge

Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Problema s-a remediat abia în această dimineață, când apa caldă a început să curgă pentru prima dată după 3 zile, iar caloriferele au început să se încălzească, informează aceeași sursă citată, după ce managerii spitalelor au confirmat că ziua de vineri este a patra zi când nu sunt condiții optime de trai în cele două spitale. În tot acest timp, apa necesară igienei copiilor a fost încălzită. 

Managerii celor două spitale au declarat pentru Mediafax că problema este rezolvată și că probleme nu i-au afectat pe micuți.

„S-a remediat astăzi de dimineaţă (problema -n.r). A fost cald afară , la noi saloanele sunt mici, copiii sunt mulţi, nu s-a observat, nu a suferit nimeni de frig. De apă caldă, da. S-a încălzit apa caldă pentru spălat (…). Cu căldura nu am avut probleme pentru că a fost cald afară”, informează Liliana Pădure.

Cele două spitale au o centrală comună care trebuie să asigure căldura pentru sute de copii.
Deşi problema a fost remediată vineri dimineaţă, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au informat că o echipă a ministerului, condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan se va deplasa imediat la unitatea sanitară Marie Curie pentru a verifica situaţia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un tânăr din Botoșani a murit în Italia! Cum a fost găsit de carabinieri

Reacția femeii din Botoșani care și-a ucis fiul de 17 ani: „Toată lumea a vrut să ne despartă”

Maria Ghiorghiu, profeție halucinantă pentru România! Când vine marele cutremur

Cel puțin 53 de copii au murit din cauza acestui fruct! Autoritățile sunt în alertă

Florin Salam i-a trădat pe Duduieni! A mers să cânte pentru clanul Sadoveanu, bănuit că ar fi premeditat asasinarea lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies