Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Spitalul Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu nu au avut apă caldă și căldură timp de trei zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

fara descriere

Cele două spitale la care sunt internați sute de copii nu au avut apă caldă și căldură din cauza unei avarii RADET, conform HotNews.ro. 

Citeste si: Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Citeste si: Kate Middleton și Prințul William demonstrație de afecțiune în public care încalcă protocolul regal! Ce va spune Regina despre aceste imagini

Citeste si: O femeie din Vâlcea a născut singură, acasă! Ambulanţa SMURD nu a putut ajunge

Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Problema s-a remediat abia în această dimineață, când apa caldă a început să curgă pentru prima dată după 3 zile, iar caloriferele au început să se încălzească, informează aceeași sursă citată, după ce managerii spitalelor au confirmat că ziua de vineri este a patra zi când nu sunt condiții optime de trai în cele două spitale. În tot acest timp, apa necesară igienei copiilor a fost încălzită. 

fara descriere

Managerii celor două spitale au declarat pentru Mediafax că problema este rezolvată și că probleme nu i-au afectat pe micuți.

„S-a remediat astăzi de dimineaţă (problema -n.r). A fost cald afară , la noi saloanele sunt mici, copiii sunt mulţi, nu s-a observat, nu a suferit nimeni de frig. De apă caldă, da. S-a încălzit apa caldă pentru spălat (…). Cu căldura nu am avut probleme pentru că a fost cald afară”, informează Liliana Pădure.

fara descriere

Cele două spitale au o centrală comună care trebuie să asigure căldura pentru sute de copii.
Deşi problema a fost remediată vineri dimineaţă, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au informat că o echipă a ministerului, condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan se va deplasa imediat la unitatea sanitară Marie Curie pentru a verifica situaţia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate