Două surioare, abandonate de mamă în propria casă. Erau atât de flămânde încât mâncau piatră ponce și tapetul de pe pereți

Două surioare au trăit clipe de groază chiar în propria casă, alături de mama și concubinul ei care nu se interesau de soarta copilelor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Fetele nu erau hrănite zile întregi și au recurs la gesturi extreme pentru a-și potoli foamea. Diana și Anya, în vârstă de cinci, respectiv un an, trăiau alături de mama și concubinul ei într-o casă din orașul Dnipro, din Ucraina.

Citeste si: Fetiță de 10 ani din Brăila, răpită, bătută și violată, ore în șir! Poliția a fost sesizată abia după câteva ore, când mama a dus-o pe copilă la spital

Citeste si: Momente pline de romantism la Puterea Dragostei! Manuela și Marius s-au sărutat de față cu toată lumea

Citeste si: Carmen de la Sălciua a făcut baie în lapte și s-a pozat asa pe Instagram. Ipostaza sexy în care a fost surprinsă fosta soție lui Culiță Sterp

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Două surioare, abandonate de mamă în propria casă. Erau atât de flămânde încât mâncau spuma de mare și tapetul de pe pereți

Mama lor, o femeie în vârstă de 25 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit public, nu își hrănea în mod corespunzător fetițele. Medicii au descoperit că fetele mâncau orice găseau în casă, inclusiv spuma de mare și tapetele cu care erau decorați pereții camerelor, informează Daily Mail.

Cazul fetelor a fost scos la iveală de vicinii concubinilor care au anunțat poliția din cauza scandalurilor dese.

„Femeia și iubitul ei se certau și se băteau adesea unul cu celălalt. Urlau în mod constant la copiii lor și nu aveau grijă de ei. Fetele erau mereu murdare și neglijate. Mereu venea o duhoare oribilă din apartamentul lor”, a mărturisit o vecină a concubinilor.


Când au ajuns la fața locului, organele de poliție au fost îngrozite de aspectul casei în care locuiau cele două micuțe. Toaleta nu funcționa deloc în apartament iar familia folosea cada în locul ei. Cada era acoperită cu un strat gros de murdărie și era infestată cu viermi. Fetele erau obișnuite să doarmă în așternuturi murdare, să mănânce din farfurii nespălate și să se joace pe podeaua plină de gunoaie.Duhoarea din camere era îngrozitoare și erau greu de respirat.

Oamenii legii le-au luat pe fete și le-au dus la spital. Au fost diagnosticate cu malnutriție și păduchi.

Medicul pediatru Liya Segeda a spus: „Scaunul fetelor conținea spumă de mare, tapet, păr și alte obiecte. Mâncau orice găseau în apartament. Aici, la spital, fetele au văzut o oliță și așternuturi curate pentru prima dată. Eram șocați să vedem cum săreau pe mâncare și mâncau în grabă”.

Surse din anchetă au mai declarat că părinții fetițelor erau șomeri și se întrețineau doar din alocația fetițelor. Mama cheltuia cea mai mare parte din bani pe alcool, iar fetele mancau adecvat doar o dată pe lună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Gabriela Firea a ieșit plângând de la ședință

Un tânăr a fost înjunghiat de 14 ori într-un magazin din Constanța! Atacul sângeros fost filmat: „M-am temut pentru viața mea”

Clipe dramatice pentru Irina Radu! Fosta șefă a TVR a fost prinsă de cutremur în Albania! ”Cum se vede, avem ceva stricăciuni!” FOTO

Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată blondă cu părul scurt și cu ochelari

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies