Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Din documente reiese dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Aceasta e dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana. Cei doi au apărut în prim-plan după ce în presă au apărut fotografii în care Alexandru Papadopol, proaspăt divorţat de Ioana Ginghină, se sărută cu Adriana, soţia lui Adrian Titieni. Tot în presă s-a speculat că Adrian şi Adriana nu sunt divorţaţi. Se pare, însă, că aceştia sunt separaţi şi în acte. (vezi cum a reacţionat Titieni după ce a văzut că Adriana s-a sărutat cu Papadopol)

Citeste si: Adriana Titieni si Alexandru Papadopol s-au iubit și în tinerețe?!!! Cei doi actori ar fi avut o relație timp de 3 ani!

Citeste si: Alexandru Papadopol i-a furat nevasta mentorului său! Ar fi avut o relație cu Adriana Titieni, înainte ca ea să se despartă de soț

Citeste si: Soțul iubitei lui Alexandru Papadopol mai are un divorț la activ! Actorul Adrian Titieni mai are o fiică dintr-o căsătorie anterioară

Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana. El are 3 terenuri pe numele său

În mai 2015, când era rector la UNATC, Adrian Titieni a completat declaraţie de avere. În dreptul veniturilor soţiei, el a scris numele Adrianei, care încasa 12.000 de lei de la Radio România, 10.000 de lei de la Ministerul Educaţiei Naţionale, cu care colaborase ca actriţă, şi 3.440 de lei din drepturi de autor. Cei doi nu aveau bunuri în comun. Pe numele lui Adrian Titieni erau, însă, două terenuri intravilane şi unul agricol, cumpărate de el în 2007 şi 2008, precum şi o maşină.

Adrian Titieni a divorţat de Adriana. Nu a mai trecut-o în declaraţia de avere

 E dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana. În următoarea declaraţie de avere, depusă în 2016, Titieni nu a mai trecut nimic în dreptul veniturilor soţiei, semn că cei doi nu mai formau o familie şi că separea s-a produs în perioada 2015-2016. Titieni a trecut doar veniturile sale anuale, care însumau aproximativ 280.000 de lei. Mai este un indiciu că cei doi sunt divorţaţi. Pe pagina sa de facebook, Adriana a revenit la numele său de fată, Irimescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate